Home » Trachyphyllia bestellen

Trachyphyllia koraal bestellen

- Vandaag besteld, Morgen in huis

- Kom langs in onze showroom

- Enkel unieke stuks, wacht niet te lang

 

De Trachyphyllia is een ideaal steenkoraal om te bestellen wanneer u een beginnende aquariumhouder bent. Deze koraalsoort is namelijk gemakkelijk te verzorgen en past zich voor een groot deel aan de lichtomstandigheden aan. Uiteraard gedijt dit koraal het beste onder goed licht, omdat het zich voornamelijk met licht voedt. U kunt het koraal bijvoeren en het bloeit het best in water waar een klein beetje fosfaat en nitraat aanwezig is. Daarnaast ontwikkelt de Trachyphyllia zich het best in een aquarium dat al een tijdje actief is.

 

Een Trachyphyllia en andere prachtige koralen bestellen

Wilt u een Trachyphyllia bestellen? Dan heeft u bij Ilona’s Reef uitgebreide keuze. Wij hebben een groot assortiment aan prachtige koralen. Naast de Trachyphyllia kunt u ook andere koralen bij ons bestellen, waaronder:

Daarnaast verkopen we ook allerlei verzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat uw koraal mooi blijft. Al deze koralen en producten bestelt u eenvoudig in onze webshop. Wanneer u dit vandaag doet, ontvangt u uw bestelling morgen al. U geniet dus binnen de kortste keren van prachtig koraal!

Bestel uw favoriete koraal online

Heeft u Trachyphyllia koraal gezien dat u wilt bestellen? Plaats deze dan meteen in uw winkelmandje. Alle koralen die u in onze webshop ziet zijn unieke stuks, dus u kunt beter niet te lang wachten. Als u wacht, loopt u namelijk het risico dat uw favoriete koraal aan uw neus voorbijgaat. Wilt u meer weten over ons koraal of heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de verzorging van de Trachyphyllia? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266.

Laat hieronder uw vraag achter