Home » Torch koraal

Torch koraal

- Vandaag besteld, Morgen in huis

- Kom langs in onze showroom

- Enkel unieke stuks, wacht niet te lang

 

Torch koraal is een kleurrijke lang poliepige steenkoraalsoort. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus er is voor ieder aquarium wel Torch koraal in de juiste kleur. Uiteraard is het afhankelijk van de andere koraaldieren in uw aquarium of u er Torch koraal aan toe kunt voegen. De koralen moeten immers wel onder de juiste omstandigheden verzorgd worden en met elkaar in één aquarium kunnen.

 

Bestel prachtig Torch koraal in onze webshop

Bij Ilona’s Reef vindt u verschillende prachtige Torch koralen. Ook voor andere koraalsoorten bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Zo verkopen we naast torch koraal onder andere ook:

Onze koralen kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Wanneer u het koraal vandaag bestelt, heeft u het namelijk de volgende dag al in huis. Daarnaast is het verstandig om niet te lang te wachten met het maken van uw keuze. De koralen die u in onze webshop ziet, zijn namelijk unieke stuks en u wilt uw favoriet natuurlijk niet aan uw neus voorbij laten gaan.

Kies uit diverse kleuren

Wat voor Torch koraal wilt u bestellen? Kies uit verschillende kleuren en bestel uw favoriet direct. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in de showroom. Hier kunt u de koralen eerst in het echt zien voordat u ze koopt. Wilt u meer weten over onze Torch koralen of kunt u wel wat verzorgingstips gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266 of vul het contactformulier in.

Laat hieronder uw vraag achter