Home » Scolymia kopen

Scolymia koraal kopen

- Vandaag besteld, Morgen in huis

- Kom langs in onze showroom

- Enkel unieke stuks, wacht niet te lang

 

Scolymia is een prachtig lang poliepig steenkoraal om te kopen. Dit koraal voedt zich met name door middel van fotosynthese, maar heeft niet overdreven veel licht nodig. Daarnaast kunt u het bijvoeren, maar hoeft u dit niet direct te doen. Scolymia kan namelijk prima voeding die voorbijdrijft in zich opnemen. Daarnaast gedijt dit koraal het best in een aquarium met een lage tot middelmatige stroming en voldoende calcium, carbonaat en magnesium in het water.

 

Scolymia en andere koraalsoorten eenvoudig online kopen

Wanneer u meerdere koraalsoorten in uw aquarium wilt plaatsen, is een Scolymia een prima soort om te kopen. Deze kunt u bijvoorbeeld samen met soortgenoten of met andere lang poliepige steenkoralen in één aquarium plaatsen. Welke koraalsoorten gaat u bestellen? U heeft bij Ilona’s Reef uitgebreid de keuze en kunt in onze webshop naast Scolymia onder andere de volgende soorten kopen:

Heeft u Scolymia koraal of een andere koraalsoort gezien die u wilt kopen? Bestel deze dan meteen, want alle stuks in onze webshop zijn uniek. Wanneer u te lang wacht, kan het dus gebeuren dat uw favoriet aan uw neus voorbijgaat.

Ontvang uw koraal de volgende dag al

Kies ervoor om uw Scolymia direct online te kopen en ontvang uw koraal de volgende dag al. Of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom. Hier kunt u de koralen met eigen ogen bewonderen. Wilt u meer weten over onze koralen of heeft u een vraag over de verzorging van uw Scolymia koraal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266.

Laat hieronder uw vraag achter