Home » S.P.S

S.P.S.

Dit koraal gedijt het best in een aquarium met veel verlichting en een sterke stroming. Daarnaast heeft het koraal voldoende calcium, magnesium en carbonaat nodig om zijn skelet te vormen. Ook moeten de waardes van het water stabiel zijn, anders sterft dit kwetsbare koraal. Daarom is het niet geschikt voor beginnende aquaria waarin de waardes nog te veel schommelen.

 

Kies uit verschillende soorten Acropora koraal

Bij Ilona’s Reef kunt u diverse soorten Acropora koraal bestellen. U heeft de keuze uit diverse maten en kleuren, waardoor er zeker een koraal is dat perfect bij uw aquarium past. In ons uitgebreide assortiment vindt u overigens ook:

Voor het mooiste resultaat combineert u verschillende soorten met elkaar. Uiteraard is het daarbij wel van belang om op de omstandigheden te letten die het koraal nodig heeft om te groeien. Zo kunnen sommige soorten beter bij elkaar in één aquarium dan andere typen.

Wilt u meer weten over ons koraal? Neem contact op!

Heeft u Acropora koraal of ander klein poliepvormig steenkoraal gezien dat u aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig online. U heeft uw bestelling de volgende dag al in huis, dus u geniet binnen de kortste keren van ons prachtige koraal. Wilt u meer weten over Acropora koraal en hoe u deze koraalsoort het beste kunt verzorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266.