Home » Goniopora koraal

Goniopora koraal

- Vandaag besteld, Morgen in huis

- Kom langs in onze showroom

- Enkel unieke stuks, wacht niet te lang

 

Goniopora is een kleurrijk koraal dat een waar pronkstuk vormt voor uw aquarium. Dit is echter geen koraalsoort voor beginners, omdat het geen makkelijk houdbaar koraal is. Het heeft een rustige stroming nodig en is zeer fragiel, waardoor het koraal gemakkelijk kan beschadigen. Daarom is het belangrijk om dit koraal met zorg te behandelen.

 

Goniopora koraal voor de ervaren aquariumhouder

Heeft u al wat ervaring met koraal en wilt u graag een Goniopora aanschaffen? Dan heeft u bij Ilona’s Reef de keuze uit verschillende soorten en kleuren. Er zit dus zeker koraal tussen dat perfect bij uw aquarium past en aan uw wensen voldoet. Daarnaast vindt u in ons uitgebreide assortiment ook andere koraalsoorten, zoals:

Deze koraalsoorten kunt u tegen een scherpe prijs in onze webshop bestellen. Daarbij profiteert u ook nog eens van snelle levering, want vandaag besteld, is morgen al in huis.

Neem contact op voor verzorgingstips

Heeft u een Goniopora of ander koraal gezien dat u aanspreekt? Bestel dit dan meteen en wacht niet te lang. Al onze koralen zijn namelijk unieke stuks, dus als u te lang wacht, gaan deze aan uw neus voorbij. Wilt u meer weten over Goniopora koraal en hoe u deze koraalsoort het beste kunt verzorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266 of vul het contactformulier in.

Laat hieronder uw vraag achter