Home » Duncan koraal

Duncan koraal

- Vandaag besteld, Morgen in huis

- Kom langs in onze showroom

- Enkel unieke stuks, wacht niet te lang

 

Duncan koraal is een groot poliepig steenkoraal dat zich voornamelijk met licht voedt. Daarnaast kunt u deze koraalsoort ook bijvoeren en is het van belang dat er een klein beetje fosfaat en nitraat in het water zit. Wanneer aan deze criteria wordt voldaan, zal het Duncan koraal goed gedijen in uw aquarium en het aquarium van prachtige kleur voorzien.

 

Bestel prachtig Duncan koraal tegen scherpe prijzen

Wilt u ook prachtig Duncan koraal in uw aquarium? Bestel dit koraal dan eenvoudig en snel bij Ilona’s Reef. In onze webshop vindt u diverse soorten prachtig koraal tegen scherpe prijzen. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

Daarnaast heeft u ons koraal snel in huis. Vandaag besteld, is namelijk morgen al in huis. U geniet dus binnen de kortste keren al van uw Duncan of ander soort koraal.

Ontvang meer informatie over uw favoriete koraal

Bestel uw favoriete koraal eenvoudig en snel online! Wacht niet te lang, want we verkopen enkel unieke stuks. U moet dus snel beslissen als u niet wilt dat uw favoriete koraal aan uw neus voorbijgaat. Heeft u een vraag over ons Duncan koraal of wilt u weten hoe u dit koraal het best kunt verzorgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-12174266. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we op al uw vragen een antwoord. Het is ook mogelijk om op afspraak het koraal te komen bewonderen in onze eigen showroom.

Laat hieronder uw vraag achter